Kooklessen

Lessen bij u thuis

U hebt een prachtige keuken met alles erop en eraan en allerlei nieuwe apparatuur. Maar...hoe ga je er mee om? Hoe word je die keukenprins of keukenprinses? Leer in uw eigen keuken met uw eigen apparatuur koken op uw eigen manier met een beetje hulp van mij! Kosten per persoon € 50.- voor 1,5 uur excl. ingredienten. Op afspraak.

Lessen op recept
U wilt graag voor een diner bij u thuis een bijzonder gercht maken maar durft en kunt dit nog niet alleen. Dat geeft niet, bijna alles is te leren. U komt bij mij met de ingredienten of ik kom bij u en wij proberen samen het gerecht te bereiden... en het lukt zeker! U kunt vervolgens 's avonds een prachtig, door u zelf bereid gerecht of compleet diner voorzetten aan uw gasten! Kosten in overleg, op afspraak.

Privé-lessen
U kunt wel koken, maar nu net niet die gerechten die u zou willen maken: bijvoorbeeld een Ossobuco, een risotto of een heerlijke tapenade. Sommige mensen willen graag eens de fijne kneepjes leren kennen van het maken van stoofpotten, een lekker sausje bij een gewoon Hollands biefstukje, en wat kan je allemaal doen met aardappels.
Ik geef u ideeen, recepten en leert u ze te bereiden! Kosten € 50.- per persoon voor een totale les van 1,5 uur excl. ingredienten. Tijden in overleg.